طرز تهیه مرغ سیر عسلی

در طرز تهیه مرغ سیر عسلی می توانید با مرغ تند با طعم عسل و خاصیت سیر را برای امروز خود طبخ کنید

طرز تهیه مرغ سیر عسلی

دستور غذای نیش مرغ oney سیر – لطیف، آبدار و بسیار خوش طعم! سینه مرغ سیر عسلی  با مواد ساده آشپزی درست می شود و در کمتر از 30 دقیقه آماده می شود. لقمه های مرغ را به سرعت در تابه ای با روغن و کره تفت دهید، سپس سیر تازه، عسل، آبلیمو و آب مرغ را با هم مخلوط کنید تا لعاب چسبناکی به دست آید. این دستور العمل مرغ سیر عسلی یک ایده شام ​​سریع و فوق العاده برای شب های شلوغ است که می توانید آن را روی برنج، پاستا یا رشته فرنگی کدو سبز – یا برای تهیه غذا سرو کنید. لذت ببرید!

طرز تهیه مرغ سیر عسلی

لیست مواد لازم برای مرغ سیر عسلی

  • 1 پوند (450 گرم) سینه مرغ بدون پوست بدون استخوان ، به مکعب های 1 اینچی بریده شده
  • 2 قاشق چایخوری نشاسته ذرت ، اختیاری
  • نمک کوشر و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، به مزه
  • 1 قاشق غذاخوری  روغن زیتون
  • 1 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
  • سیر 4 حبه ، ریز خرد شده
  • 1/4  فنجان عسل
  • 3 قاشق  غذاخوری آب مرغ کم سدیم
  • 1 یا 2 قاشق غذاخوری  آب لیمو
  • 1 قاشق چایخوری سس تند (ما از Sriracha استفاده کردیم)، اختیاری
  • 1 قاشق چای خوری فلفل قرمز فلفل قرمز ، برای تزئین
  • 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده ، برای تزئین

طرز تهیه مرغ سیر عسلی

طرز تهیه لقمه مرغ سیر عسلی

طرز تهیه لقمه مرغ بسیار ساده است:

  • سینه مرغ را به قطعات مکعبی، حدود 1 اینچی برش دهید.
  • مرغ را با نشاسته ذرت، نمک و فلفل بپاشید (نشاسته ذرت به نیش مرغ پوسته کمی می دهد تا سس بهتر به آن بچسبد!)
  • لقمه های مرغ را از هر طرف تفت دهید، سپس سیر، آب لیمو، آب مرغ و عسل را اضافه کنید.
  • بپزید تا سس غلیظ و چسبناک شود. لقمه های مرغ سیر عسلی را با جعفری و تکه های فلفل چیلی قرمز بپاشید.

طرز تهیه مرغ سیر عسلی

نکاتی در مورد دستور تهیه لقمه مرغ

راز این دستور غذا این است که مطمئن شوید تکه های مرغ به اندازه لقمه 1 اینچی را برش داده اید. به این ترتیب فقط باید 6-8 دقیقه در ماهیتابه داغ بپزند تا همه جا قهوه ای شوند و درست بپزند! اگر ماهیتابه شما به اندازه کافی بزرگ نیست، لقمه های مرغ را در دو دسته بپزید تا از شلوغی بیش از حد ماهیتابه و خوردن مرغ بخارپز به جای آن سینی طلایی خوب جلوگیری کنید!

طرز تهیه قورمه سبزی: یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی

طرز تهیه مرغ سیر عسلی

طرز تهیه مرغ سیر عسلی

طرز تهیه مرغ سیر عسلی

طرز تهیه مرغ سیر عسلی

طرز تهیه مرغ سیر عسلی

طرز تهیه مرغ سیر عسلی

دستور پخت

1.  برای تهیه لقمه های مرغ سیر عسلی: مکعب های سینه مرغ را به همراه نشاسته ذرت، نمک و فلفل به یک کاسه سالاد بزرگ اضافه کنید. مخلوط کنید تا تمام قطعات مرغ به طور یکنواخت پوشش داده شود.

2. روغن را در یک تابه بزرگ ، روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. کره را در روغن ذوب کنید و مکعب های سینه مرغ را اضافه کنید و از همه طرف بپزید تا طلایی شوند، حدود 6 تا 8 دقیقه. برای جلوگیری از شلوغی بیش از حد ظرف و بخار پز شدن نیش مرغ ، ممکن است لازم باشد به صورت دسته ای کار کنید .

3. پس از پختن مرغ، سیر، عسل، آب مرغ، آبلیمو و سس تند (در صورت استفاده) بریزید و هم بزنید تا کاملا بپوشد. اجازه دهید سس چند دقیقه دم بکشد تا همه طعم ها یکدست شوند و کمی کم کنید تا به لقمه های مرغ بچسبد.

4. لقمه های مرغ سیر عسلی را با جعفری تازه خرد شده و تکه های فلفل قرمز تزیین کنید، سپس روی برنج سرو کنید. لذت ببرید! ❤️


با لقمه مرغ سیر عسلی چی سرو کنیم؟

می‌توانید مرغ سیر عسلی را روی برنج سرو کنید، همانطور که در عکس‌ها انجام دادیم، اما می‌توانید با خیال راحت آن‌ها را خودتان بیاورید! پاستا، بلغور، کوسکوس، رشته کدو سبز، برنج گل کلم یا حتی سالاد همگی با این دستور مرغ فوق العاده هستند.

با باقی مانده مرغ چه کنیم؟

می توانید باقی مانده مرغ سیر عسلی را تا 2 روز در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. لقمه های مرغ باقی مانده خود را در سالاد یا آماده سازی غذا بریزید!

طرز تهیه فلافل پفکی

 

امتیاز بدهید
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.