طرز تهیه کاسه مرغ اسفناج با پنیر خامه ای و موزارلا
در طرز تهیه کاسه مرغ اسفناج با پنیر خامه ای و موزارلا شما می توانید دستور پخت آسان و ارزان پخت مرغ اسفناج با پنیر خامه ای را مشاهده کنید.
طرز تهیه کاسه مرغ اسفناج با پنیر خامه ای و موزارلا
کاسرول مرغ پیناج با پنیر خامه ای و موزارلا – تمام طعم های خوشمزه پنیر خامه ای، اسفناج و مرغ در این دستور غذای شام خوشمزه گنجانده شده است ! این دستور پخت آسان سینه مرغ اسفناج به سرعت ترکیب می شود و یک ترکیب خوب برای یک وعده غذایی شلوغ درست می کند. به عنوان یک مزیت، این دستور پخت مرغ همچنین رژیم غذایی کتو ، بدون گلوتن و کربوهیدرات کم است. لذت ببرید!
لیست مواد لازم برای دستور پخت مرغ اسفناج
- 2 سینه مرغ بزرگ بدون پوست بدون استخوان ، به صورت افقی برش داده شده است
- 8 اونس پنیر خامه ای ، نرم شده
- 2 فنجان اسفناج ، شسته شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون تقسیم شده
- 4 اونس پنیر موزارلا ، رنده شده
- 3 حبه سیر ، خرد شده
- 1/2 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز ، اختیاری
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- 1/2 قاشق چایخوری فلفل
- 1/2 قاشق چایخوری چاشنی ایتالیایی ، اختیاری
دستور پخت گوشت مرغ
تهیه این اسفناج، کاسرول مرغ با پنیر خامه ای و موزارلا بسیار ساده است و بسیار راحت است! با مواد ساده ای مانند سینه مرغ، اسفناج، سیر، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، ادویه جات ترشی جات و چاشنی، این کاسه مرغ خامه ای خوشمزه را در کمتر از 40 دقیقه آماده سازی خواهید داشت. به نظر ما، این کاسرول بدون رویه موزارلای حبابی کامل نیست. این ظرف غذای مرغ عالی برای شبهای شلوغ هفته است!
طرز تهیه کاسه مرغ
طرز تهیه این کاسه مرغ بسیار آسان است و تنها به چند مرحله نیاز دارد.
سینه های مرغ مرینیت شده را در یک ظرف پخت بچینید. اگر دوست دارید چاشنی بیشتری اضافه کنید. توجه داشته باشید که سینه مرغ را خیلی نازک برش می دهیم تا کتلت درست شود تا مرغ زودتر بپزد.
پنیر خامه ای را روی سینه مرغ بمالید. وقتی پنیر خامه ای در دمای اتاق باشد راحت تر است.
روی پنیر خامه ای را با اسفناج تفت داده شده بپوشانید. ابتدا اسفناج را تفت می دهیم تا مقداری از آب آن گرفته شود و در هنگام پخت کاسه مرغ خیس نشود.
قبل از اینکه در فر با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) بپزید، ظرف مرغ را با پنیر موزارلای رنده شده بپاشید.
طرز تهیه
قابلمه خود را -با-پنیر-خامه-و-موزارلا”>کاسرول مرغ اسفناج با پنیر خامه ای و موزارلا با اطلاعات تغذیه دانلود کنید!
1. برای تهیه کاسه مرغ اسفناج: روغن زیتون، سیر، چاشنی ایتالیایی و تکه های فلفل قرمز را به همراه 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه داخل کیسه Ziplock اضافه کنید. کیسه را ببندید و تکان دهید تا مخلوط شود. سینههای مرغ را اضافه کنید، ببندید و ماساژ دهید تا سینههای مرغ در ماریناد پوشانده شود، در حالی که بقیه مواد را آماده میکنید، 10 تا 15 دقیقه روی پیشخوان بگذارید. یک توری در وسط فر قرار دهید و فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
2. اسفناج ها را با 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون در تابه ای به سرعت پژمرده کرده و کنار بگذارید.
3. سینه های مرغ آبکش شده از ماریناد را در یک بچینیدظرف پخت . پنیر خامه ای نرم شده را روی سینه مرغ بمالید و اسفناج را روی پنیر خامه ای قرار دهید. در نهایت، موزارلا را روی آن بپاشید.
4. قابلمه مرغ اسفناج را به مدت 20-30 دقیقه بپزید. کاسرول مرغ وقتی در دمای داخلی 165 درجه فارنهایت (75 درجه سانتیگراد) پخته می شود. کاسه مرغ اسفناج را گرم با یک طرف برنج گل کلم یا سبزیجات پخته سرو کنید . لذت ببرید!
نکاتی در مورد دستور پخت سینه مرغ اسفناج
- میتوانید سینههای مرغ را مکعبی کنید تا به ماریناد کمک کنید تا مرغ را عمیقتر بپوشاند و زمان پخت ماهیتابه را تسریع کند.
- بخشهای جداگانه سینههای مرغ اسفناج را فریز کنید تا برای عصرهایی که تمایلی به پختن از ابتدا ندارید، یک شام راحت داشته باشید. دستورالعمل زیر را برای گرم کردن مجدد ماهیتابه مرغ منجمد ببینید.
- پنیر خامهای و موزارلا باید نمک کافی داشته باشند، بنابراین نمک موجود در ماریناد را به راحتی کنار بگذارید.
- اگر از طعم دهنده مرغ خود خوشتان می آید ، یک قاشق چای خوری کاین را به ماریناد اضافه کنید، یا قبل از پخش کردن روی مرغ و اسفناج، نیمی از ادویه ها را با پنیر خامه ای ترکیب کنید.
سایر خوانندگان در مورد این دستور پخت سینه مرغ چه می گویند
یکی از روش های جدید مورد علاقه من برای خوردن مرغ. اخیراً چند بار ساخته اند. خیلی خوب و آسان است!» – بریتانی
“فوق العاده!!! من فلفل قرمز را حذف کردم قبل از میلاد تند دوست ندارم اما در غیر این صورت، فوق العاده بود!!!” – استفانی
“خیلی خوب و خیلی سریع و آسان درست می شود. شوهرم گفت شاید غذای مرغ مورد علاقه اش باشد و مرغ دوست ندارد. حتما دوباره درست می کنم و احتمالاً با اسفناج کمی قارچ تفت می دهم.» – تیفانی
“خیلی خوب و خیلی راحت. من فقط یک شیشه کوچک پستو را با یک بلوک پنیر خامه ای نرم شده مخلوط کردم، سپس با مقداری اسفناج تازه پاره شده مخلوط کردم. سینه مرغ را با نمک و فلفل خیس کنید سپس موزارلای خرد شده را روی آن بپاشید. 375 به مدت 40 دقیقه (سینه های چاق بودند). یام!» – مل
با کاسه مرغ خامه ای چی سرو کنیم
می توانید این مرغ را با مقداری لوبیا سبز، مارچوبه بو داده، برنج گل کلم یا کلم بروکلی سرو کنید.
آیا می توانیم کاسه مرغ را فریز کنیم؟
کاملا! این کاسه مرغ آسان با اسفناج یک غذای آماده یا غذای فریزر شگفت انگیز را ایجاد می کند. می توانید کاسه را به صورت پخته یا نپخته فریز کنید:
- برای پخت کاسه مرغ نپخته بعد از انجماد: ظرف مرغ را یک شب در یخچال آب کنید و طبق دستورالعمل بپزید. پخت گوشت مرغ را مستقیماً از فریزر توصیه نمی کنیم زیرا زمان زیادی طول می کشد و به طور یکنواخت پخته نمی شود.
- برای گرم کردن مجدد ماهیتابه پخته شده پس از انجماد: به روش مشابه، یک شب در یخچال ذوب کنید. سپس روی قابلمه مرغ را با فویل بپوشانید و در دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که گرم شود بپزید.