دستور تهیه تارت مرغ با خمیر و مواد میانی ساده و قارچ

طرز تهیه تارت مرغ خانگی با قارچ و خمیر آسان

اگر به دنبال غذایی هستید که هم ظاهری لوکس داشته باشد و هم طعمی که کوچک و بزرگ عاشقش شوند، تارت مرغ بهترین انتخاب است. این غذا که ترکیبی از نان ترد و محتویات لذیذ گوشتی و پنیری است، گزینه‌ای فوق‌العاده برای پیش‌غذا، فینگر فود تولدها و یا حتی یک شام سبک خانوادگی محسوب می‌شود.

روش اول: تارت مرغ با سس مخصوص خامه‌ای (بسیار لطیف)

این روش برای کسانی که طعم‌های ملایم و بافت‌های نرم را دوست دارند، عالی است. راز خوشمزگی این مدل، سس ویژه‌ای است که روی مواد ریخته می‌شود.

۱. آماده‌سازی نان تارت
ترکیب مواد: ابتدا یک زرده تخم‌مرغ را با کره مخلوط کنید. سپس آرد را کم‌کم اضافه کرده و با نوک انگشتان مخلوط کنید. در ادامه شیر و کمی نمک را بیفزایید و ورز دهید تا خمیری یکدست حاصل شود که به دست نچسبد.

پخت اولیه نان: کف و دیواره‌های قالب تارت را چرب کنید. خمیر را درون قالب پهن کرده و با چنگال سوراخ‌هایی روی آن ایجاد کنید (این کار مانع از پف کردن بیش از حد خمیر می‌شود). قالب را به مدت ۲۵ دقیقه در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا نان بپزد.

۲. تهیه مواد میانی و سس
پخت مرغ: سینه مرغ را با یک پیاز، فلفل و کمی آب بپزید. پس از پخت کامل، آن را ریش‌ریش کنید.

سس جادویی تارت: در یک کاسه، ۲ عدد تخم‌مرغ، شیر، نمک، فلفل، آویشن و کمی سس خردل را مخلوط کنید. در آخر خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.

۳. چیدمان و پخت نهایی
روی نان تارت پخته شده، مقداری پیاز داغ بریزید. سپس مرغ‌های ریش‌ریش شده و قارچ‌های ورقه‌ای خرد شده را اضافه کنید. سس آماده شده را روی تمام مواد بریزید و در نهایت سطح تارت را با پنیر پیتزا بپوشانید. ظرف را مجدداً در فر گرم شده (۱۷۰ درجه) به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر طلایی و برشته شود.

روش دوم: تارت مرغ و قارچ مجلسی (سبک پیتزایی)

این روش شبیه به پیتزاست و برای مهمانی‌ها بسیار پرطرفدار است.

مواد لازم:
آرد: ۲۵۰ گرم

کره سرد: ۱۲۵ گرم

تخم‌مرغ: ۱ عدد

سینه مرغ: ۴۰۰ گرم

قارچ: ۱۰ عدد

فلفل دلمه‌ای و پیاز: از هر کدام ۱ عدد

رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

ادویه‌ها: نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، آویشن و پودر سیر.

مراحل پخت:
۱. درست کردن خمیر حرفه‌ای: آرد و نمک را در کاسه بریزید. کره سرد یخچالی را اضافه کرده و با چنگال یا نوک انگشت به خورد آرد بدهید تا شبیه خرده نان شود. سپس تخم‌مرغ را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود.

نکته: خمیر را زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد. آن را در کیسه گذاشته و ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.

۲. تهیه مواد گوشتی: پیاز نگینی را با زردچوبه تفت دهید تا سبک شود. سینه مرغ نگینی شده را اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود. سپس قارچ و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا آب قارچ کشیده شود. در انتها رب گوجه و ادویه‌ها را اضافه کرده، تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و شعله را خاموش کنید.

۳. پخت نهایی: خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت کمتر از یک سانتی‌متر باز کنید و درون قالب تارت بیندازید. کف خمیر را با چنگال سوراخ کنید. مواد گوشتی را داخل قالب ریخته و روی آن پنیر پیتزا بریزید. قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۵ دقیقه قرار دهید.

پیشنهاد سرآشپز برای سرو

تارت مرغ یک غذای منعطف است. می‌توانید آن را در قالب‌های بزرگ درست کنید و برش بزنید، یا از قالب‌های تارت یک‌نفره (تارتلت) استفاده کنید تا میز پذیرایی شما جذاب‌تر و سرو غذا برای مهمانان راحت‌تر شود. این غذا را می‌توانید همراه با انواع سس‌های کچاپ، سیر یا سس‌های دست‌ساز سرو کنید.

نوش جان!

امتیاز بدهید
مطالب مرتبط
ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.